Želite biti ODMAH prvi na Guglu?

Adwords oglašavanje će Vam ispuniti tu želju!

Šta je Google Adwords 

Google Adwords je online servis za oglašavanje koji plasira oglasne tekstove iznad ili pored rezultata pretrage za određene ključne reči na Google-u ili na njihovim partnerskim sajtovima.

Ciljano-Oglašvanje-dizajsn

 

 

 

Koje su prednosti Adwordsa?

  • Vaš oglas se prikazuje samo za ključne reči koje navedete.
  • Vaš sajt će biti na vrhu Google-a.
  • Sami određujete Vaš dnevni budžet.
  • Plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas.
  • Imate alate za detaljne analize ključnih reči.
  • Imate uvid u sve statistike.

Vaš sertifikovani Adwords oglašivač: Oskar Borbaš.

screenshot-www.google.com 2015-06-12 20-16-19

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

Iskoristite potencijal najefektivnijeg sredstva za oglašavanje sa nama!

Privucite ciljanu publiku i povećajte vidljivost i atraktivnost Vašeg sajta uz naše usluge.

Šta drugi misle

Pročitajte sve

[]
1 Step 1
Imate pitanje? Kontaktirajte nas!
Vaše ime
Broj telefona
Porukamore details
0 /
Previous
Next

Za dalje čitanje: Prednosti koje pruža Adwords oglašavanje

Prvo mesto na Google-u

Google je ubedljivi lider na polju pretraživanja interneta. Njega koristi 80% korisnika interneta u svetu. Adwords je sjajna alternativa za SEO optimizaciju, jer pruža instant prvo mesto za date ključne reči, i rezultati su vidljivi i merljivi. 

Strateško planiranje

Pre početka kampanje, definisaćemo vaše ciljeve i u skladu sa njima kreiraćemo kampanju.

Plaćanje po kliku

Google pruža 2 opcije naplate, a to može biti cena po jednom kliku ili cena po hiljadu prikaza. Takođe postoji mogućnost podešavanja iznosa koji ste maksimalno spremni da date za jedan klik ili za hiljadu prikaza.

Budžet koji Vama odgovara

Sami određujete koliko ste spremni da dajete na Adwords oglase. Mogućnost dnevnog ili mesečnog izbora budžeta.

Zakup najefektivnijih ključnih reči/fraza

Na osnovu informacija o vašem poslovanju, proizvodima i uslugama, definisaćemo listu ključnih reči/fraza koje će doneti najbolje rezultate. Takođe, vremenom merimo efektivnost ključnih reči/fraza i prilagođavamo u cilju snižavanja troškova i maksimiziranja klikova.

Negativne ključne reči/fraze

Negativne ključne reči/fraze su one za čiju pretragu ne želimo da se naš oglas prikazuje. Podešavanjem negativnih ključnih reči/fraza eliminišemo prikaze za publiku čiji klikovi nam sigurno ne bi doneli profit i time štedimo Vaš novac.

Teritorijalno i jezičko targetovanje

Mogućnost biranja određene teritorije, države, grada, okoline (novi sad i krug od 15 kilometara); i mogućnost biranja određenih jezika (svi koji koriste srpski ili engleski)

Oglašavanje na različitim vrstama uređaja

Mogućnost podešavanja oglasa da se prikazuje samo za računare ili samo za smartfonove i tablet uređaje.

Plaćanje po pozivu

Primer: Podešavamo Vaš oglas da se prikazuje samo na mobilnim uređajima, i pored Vašeg oglasa dodajemo ikonicu za telefon, odnosno mogućnost da Vas direktno nazovu na telefon. Vi za vaš oglas plaćate samo ako su Vas direktno nazvali.

Oglašavanje na partnerskim sajtovima

Možete podesiti da se oglasi pojavljuju na svim sajtovima i blogovima koji su implementovali oglase od kojih zarađuju. Sajtove možemo naciljati prema temi: recimo blogovi koji pišu o zdravoj ishrani, ili možemo naciljati i konkretne sajtove na kojima želite da ljudi vide Vaš oglas.

Složeno grupisanje proizvoda

Postoji mogućnost kreiranja različitih Kampanja, u okviru svake kampanje više vrsta oglasnih grupa i u okviru svake grupe različite oglase. Na taj način možemo pokriti sa oglasima čitav Vaš asortiman.

Eksperimentisanje

Želite da vidite koji oglas će dati više rezultata? Postoji i mogućnost eksperimentisanja gde ćemo podesiti da se stari oglas i eksperimentalni oglas prikazuje po vama željenoj proporciji (50:50, 60:40). Ovaj alat omogućava da prepoznamo koji oglas daje bolje rezultate ili da testiramo da li je isplativo ubaciti neki novi oglas.

Merenje - koliko Vas prosečno košta jedna poruka

Za ovu mogućnost su neophodne promene na Vašem sajtu. Ali jednom kad se uradi, Vaš sajt će prepoznati koji posetioci su došli na Vaš sajt preko Adwords-a i koliko njih Vas je kontaktiralo. Na taj način možete izračunati koliko novca trebate utrošiti za jedan kontakt, i možete donositi dalje odluke na osnovu rezultata.

Prikazivanje u određenim vremenskim intervalima

Podešavanje oglasa da se prikazuje svakog radnog dana od 9-17h.

Remarketing

Podrazumeva prikazivanje oglasa onima koji su već jednom posetili Vaš sajt. Na taj način ih podsećate na vaše proizvode ili usluge. U praksi se pokazala kao isplativ način targetiranja.

Redovno izveštavanje

Mogućnost dogovora za nedeljne i/ili mesečne izveštaje, ili izveštavanje na Vaš upit. U izveštajima možemo slati sve parametre koje Vas zanimaju. Takođe po Vašoj želji kreiramo nalog, i možete imati uvid u stanje u bilo kom trenutku.

I to nije sve!

Vaše oglase redovno pratimo i podešavamo u vašu korist. Takođe postoji još mnogo drugih prednosti i načina na koji se može iskoristiti Adwords nalog.